Za pravilno delovanje spletna stran uporablja piškote. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo le teh.      

Dogodki

13 Maj E-izobraževanje / Kronični koronarni sindrom / 1,9 kreditne točke Dodano: 21.05.2020 13:14

V okviru medsebojne strokovne pomoči in strokovnega izobraževanja za zdravnike vam podajamo tematiko o zdravljenju stabilne koronarne bolezni v letu 2019/2020. Nove ESC smernice iz leta 2019 so namesto izraza stabilna koronarna bolezen vpeljale izraz kronični koronarni sindrom (KKS), kar soupada s kompleksnostjo obravnave koronarnih bolnikov.

Vabimo vas, da odprete  e-izobraževalni modul  in po ogledu videoposnetka izpolnite kviz ter pridobite  1,9 kreditne točke  v sklopu programa strokovnega izobraževanja zdravnikov (Zdravniška zbornica Slovenije).

E-izobraževalni modul bo za zdravnike na razpolago do konca novembra 2020.

Cilj izobraževanja je, da se seznanite s poudarki evropskih priporočil za klinično obravnavo bolnikov s kroničnim koronarnim sindromom (KKS) iz leta 2019 in novostmi glede optimizacije zdravljenja z zdravili (OMT) oz. angiografijo (PCI) ter spoznate novo metodo zdravljenja z omejevalnikom pretoka skozi koronarni sinus (CFR).

E-izobraževanje sestavljajo 4 deli:

  1. video predavanja (32 min)
  2. interaktivna vprašanja v videu (niso del kviza)
  3. kviz z 19 vprašanji
  4. potrdilo za pridobitev 1,9 kreditne točke

Po zaključenem vmesnem obdobju e-izobraževanja bo Društvo za širitev znanja in raziskovanje v medicini Zdravniški zbornici Slovenije  posredovalo vaše podatke za dodelitev kreditnih točk. 

Lep pozdrav,

Matjaž Bunc

 

 

Zadnje novice
16. posvet o kronični bolezni srca, Novo mesto
NOVOSTI V ZDRAVLJENJU KRONIČNIH BOLEZNI SRCA ,  sobota 26.3. 2022, Kulturni center...
več >