Za pravilno delovanje spletna stran uporablja piškote. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo le teh.      

Dogodki

14 Jan MONS'22 / Stabilna KB, znanje za vsakodnevno prakso XI. Dodano: 17.12.2021 11:24

MONS'22 (14.1.22)

Stabilna koronarna bolezen, Znanje za vsakodnevno prakso XI.: NEINVAZIVNO ZDRAVLJENJE STABILNE KORONARNE BOLEZNI

Spoštovani kolegi.

Leto je naokrog in v Društvu za širitev znanja in raziskovanje v medicini smo pripravili 11. zaporedno letno strokovno srečanje. Lanskoletna udeležba je bila kljub epidemiološkim razmeram rekordna, kar potrjuje, da ima srečanje svoje mesto v izobraževalnem procesu zdravnikov in zdravstvenih delavcev.

 PRIJAVA & PROGRAM 

Enajsto zaporedno srečanje ("MONS") z naslovom Neinvazivno zdravljenje stabilne koronarne boleznibo potekalo v petek, 14. januarja po 14.00 uri v obliki hibridne spletne konference. Razmere zaradi epidemije nas postavljajo v nepredvidljive okoliščine in upamo, da se bomo v omejenem številu lahko videli v živo. Tudi letos se bomo potrudili, da bo srečanje potekalo na visokem strokovnem nivoju ter z veliko možnostmi interaktivnega sodelovanja pri diskusiji. 

Število udeležencev na lokaciji v Ljubljani je omejeno, zato bomo upoštevali vrstni red prijav. Pri spremljanju simpozija prek spleta ni omejitev.

Po prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo o prijavi in kasneje še več podrobnosti glede udeležbe v Ljubljani oz. prek spleta. Povezavo do virtualne dvorane in geslo za prijavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred pričetkom srečanja. Vsi udeleženci srečanja boste pridobili kreditne točke v skladu s Pravilnikom o zdravniških licencah.

Srečanje je namenjeno vsem splošnim zdravnikom, zdravnikom družinske medicine in specialistom ter specializantom interne medicine, ki obravnavajo bolnike z boleznimi srca in ožilja. Vnovič bodo podrobno predstavljene novosti v obravnavi in zdravljenju kronične koronarne bolezni. Udeleženci bodo dobili napotke za sodobno in celovito zdravljenje bolnikov s kronično koronarno boleznijo ter posodobljeno zloženko.

Organizacijski in strokovni odbor srečanja vam zagotavljamo, da bo tudi letošnje srečanje zelo inovativno in zanimivo. 

Vabljeni k udeležbi.

Kotizacije ni.

Boris Krajačič, Matjaž Bunc  in Kardioposvet tim

 

Zadnje novice
Simpozij MONS XI.2022 / Neinvazivno zdravljenje stabilne KB
MONS'22 Stabilna koronarna bolezen, Znanje za vsakodnevno prakso XI.:...
več >
Simpozij MONS 2021 - oglejte si posnetke na spletni strani kongresa
Simpozij MONS 2021: oglejte si posnetke na spletni strani kongresa...
več >
eKongres / Novosti v kardiologiji / 15+ kreditnih točk (do 31.01.2021)
eKongres :  NOVOSTI V KARDIOLOGIJI   Spoštovani kolegi...
več >