Za pravilno delovanje spletna stran uporablja piškote. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo le teh.      

Dogodki

08 Apr Mednarodno srečanje TCI-valves 10. in 11. aprila v Cankarjevem domu v Ljubljani (14 kreditnih točk) Dodano: 27.03.2024 10:33

Z veseljem vas vabimo na prvi kongres Transkutanih sodobnih posegov na srčnih zaklopkah (TCI-Valves), ki bo potekal 10. in 11. aprila 2024 v Ljubljani, v Cankarjevem domu pod okriljem Slovenskega združenja za kardiologijo in Evropske akademije znanosti in umetnosti Salzburg.

PROGRAM & PRIJAVA

 

 

Dogodek bo v duhu strokovnosti in sodelovanja potekal pod vodstvom Matjaža Bunca iz UKC Ljubljana in znanstvenega odbora z mednarodno priznanimi strokovnjaki. Program z mednarodnimi predavatelji zajema predstavitev novosti, perečih tematik in širitev znanja tako na akademskem kot na praktičnem kliničnem nivoju.
 

Osrednja tematika kongresa se osredotoča na transkutane sodobne posege na zaklopke, združuje vrhunske strokovnjake, znanstvenike in inovatorje industrije ter s tem pokriva celovit program tem s področja sodobnih kardioloških praks.


Udeleženci boste imeli možnost povezovanje s kolegi in vodilnimi predstavniki stroke iz vsega sveta.

Dogodek je priložnost za učenje, deljenje izkušenj in prispevanje k skupnemu strokovnemu znanju. Pridružite se nam na dveh dneh razprav, predstavitev raziskav in priložnostih za mreženje.
 

Vsi udeleženci srečanja pridobijo 14 kreditnih točk v skladu s Pravilnikom o zdravniških licencah. Program srečanja je prijavljen tudi za pridobitev mednarodnih licenčnih točk (EACCME).

 

Vljudno vabljeni.

Kotizacije ni.

 

 

Zadnje novice
Mednarodno srečanje TCI-valves 10. in 11. aprila v Cankarjevem domu v Ljubljani (14 kreditnih točk)
Z veseljem vas vabimo na prvi kongres Transkutanih sodobnih posegov na srčnih zaklopkah...
več >
Od doma do doma 2023 - Koronarni bolnik od akutne faze (AKS) do kronične faze (CCSY)
OD DOMA DO DOMA'23 Koronarni bolnik od akutne faze (AKS) do kronične...
več >
e-Izobraževanja / Metode zdravljenja in praktične klinične poti (25,5 kred. točk)
SKLOP E-IZOBRAŽEVANJ   /  25,5 kred. točk  (na voljo do sredine januarja...
več >