Za pravilno delovanje spletna stran uporablja piškote. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo le teh.      

Novice

Mednarodno srečanje TCI-valves 10. in 11. aprila v Cankarjevem domu v Ljubljani (14 kreditnih točk) (27.03.2024 00:00)
Z veseljem vas vabimo na prvi kongres Transkutanih sodobnih posegov na srčnih zaklopkah (TCI-Valves), ki bo potekal 10. in 11. aprila 2024 v Ljubljani, v Cankarjevem domu pod okriljem Slovenskega združenja za kardiologijo in Evropske akademije znanosti in umetnosti Salzburg.

 

PROGRAM & PRIJAVA


 

Dogodek bo v duhu strokovnosti in sodelovanja potekal pod vodstvom Matjaža Bunca iz UKC Ljubljana in znanstvenega odbora z mednarodno priznanimi strokovnjaki. Program z mednarodnimi predavatelji zajema predstavitev novosti, perečih tematik in širitev znanja tako na akademskem kot na praktičnem kliničnem nivoju.
 

Osrednja tematika kongresa se osredotoča na transkutane sodobne posege na zaklopke, združuje vrhunske strokovnjake, znanstvenike in inovatorje industrije ter s tem pokriva celovit program tem s področja sodobnih kardioloških praks.


Udeleženci boste imeli možnost povezovanje s kolegi in vodilnimi predstavniki stroke iz vsega sveta.

Dogodek je priložnost za učenje, deljenje izkušenj in prispevanje k skupnemu strokovnemu znanju. Pridružite se nam na dveh dneh razprav, predstavitev raziskav in priložnostih za mreženje.
 

Vsi udeleženci srečanja pridobijo 14 kreditnih točk v skladu s Pravilnikom o zdravniških licencah. Program srečanja je prijavljen tudi za pridobitev mednarodnih licenčnih točk (EACCME).

 

Vljudno vabljeni.

Kotizacije ni.

 

Napovednik dogodkov
Z veseljem vas vabimo na prvi kongres Transkutanih sodobnih posegov na srčnih zaklopkah...
več >
OD DOMA DO DOMA'23 Koronarni bolnik od akutne faze (AKS) do kronične...
več >