Za pravilno delovanje spletna stran uporablja piškote. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo le teh.      

Novice

Odprta registracija v posvetovalnico za zdravnike (16.12.2019 00:00)

 

REGISTRIRAJTE RAČUN ZA SPLETNI POSVET S KARDIOLOGOM

Z veseljem vas obveščamo, da je na spletnem mestu www.kardioposvet.si na voljo portal Posvetovalnica za zdravnike, ki registriranim zdravnikom z aktivinim uporabniškim računom omogoča, da se asinhrono posvetujejo s kardiologom o nejasnih kliničnih primerih, težavnih diagnozah, dvomljivih EKG izvidih ter možnostih zdravljenja po najnovejših smernicah. Na portalu se nahajajo tudi strokovne izobraževalne vsebine povezane s prepoznavanjem, razumevanjem in zdravljenjem srčnožilnih bolezni. 

Vabimo, da si ustvarite svoj uporabniški račun.

Po uspešni registraciji ter aktivaciji računa se prijavite v Posvetovalnico za zdravnike in v meniju »Vprašajte kardiologa« izberite možnost e-posveta s kardiologom. Če želite,  pa nam lahko izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo prineste na strokovno srečanje Sodoben pristop k diagnostiki in terapiji bolnika s stabilno koronarno boleznijo, ki bo 17.1. 2020 v MONSu. Po udeležbi srečanja vam bomo po e-pošti poslali vaše uporabniške podatke ter aktivirali vaš uporabniški račun.

Verjamemo, da lahko e-posvet med zdravniki različnih specialnnosti in kardiologi na portalu Kardioposvet nudi dodatne možnosti pri spoprijemanju z izzivom, kako bolnikom še izboljšati specialistično kardiološko obravnavo. Dandanes je to aktulano predvsem zaradi vse večje kompleksnosti zdravstvene obravnave, staranja populacije, napredka pri diagnostičnih postopkih, novih načinih zdravljenja in nenehnih potrebah po razbremenitvi zdravstvenega sistema.

POMEMBNO: Ker posvečamo veliko pozornosti varnosti na spletu, varovanju osebnih podatkov, varovanju zasebnosti na spletu in pravic bolnikov, vas prosimo, da si pred uporabo storitve e-posveta s kardiologom podrobno preberete Pravila uporabe ter dokument Varovanje osebnih podatkov uporabnikov portala www.kardioposvet.si.

 

Napovednik dogodkov
eKongres:   NOVOSTI V KARDIOLOGIJI   (od 25.8 do 30.11)...
več >
  Za registrirane uporabnike portala Kardioposvet je od 25.5. d o...
več >
V okviru medsebojne strokovne pomoči in strokovnega izobraževanja za...
več >