Za pravilno delovanje spletna stran uporablja piškote. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo le teh.      

Novice

Simpozij MONS 2021 - oglejte si posnetke na spletni strani kongresa (21.01.2021 00:00)

Simpozij MONS 2021: oglejte si posnetke na spletni strani kongresa

Spoštovani prijatelji, sodelavci, kolegi

V preteklih letih je Društvo za širitev znanja in raziskovanje v medicini organiziralo že devet uspešnih strokovnih srečanj. Lanskoletna udeležba preko 350 udeležencev v živo in dodatno 180 udeležencev na spletu potrjuje, da ima srečanje svoje mesto v izobraževalnem procesu zdravnikov in zdravstvenih delavcev. V letošnjem letu uvajamo v klinično delo številne novosti v zdravljenju stabilne angine pektoris - kroničnega koronarnega sindroma. Izdali smo tudi posodobljeno zloženko.  

Jubilejno 10.  srečanje “MONS” z naslovom "Kronična koronarna bolezen (kronični koronarni sindrom) - znanje za vsakodnevno prakso"  je potekalo kot virtualno srečanje v PETEK, 15. JANUARJA 2021.

Spletnega kongresa se je letos udeležilo več kot 400 aktivnih udeležencev in veseli nas, da smo prejeli veliko zanimivih vprašanj. 

Mons 2021 - infografika

10. izdajo zloženke Obravnava bolnikov z boleznijo koronarnih arterij v vsakdanji klinični praksi lahko naročite neposredno pri podjetju Servier. Pošljite e-mail na e-naslov info.slovenija@servier.com in navedite poštni naslov, kamor naj vam pošljejo tiskani izvod najnovejše izdaje zloženke.

Vsi posnetki predavanj so na voljo na tej spletni strani

Odziv udeleženke virtualnega kongresa:

Spoštovani!

Pohvalila bi vrhunsko organizirano srečanje! Predavanja so bila zanimiva, predavatelji odlični, srečanje se je odvijalo tekoče in gladko. Navdušilo me je tudi virtualno okolje - iluzija avle s plakati in "premikanja" skozi prostore - skoraj kot da bi bili na dogodku v živo! Tudi sli.do-v videoprenos v komnbinaciji z možnostjo zastavljanja vprašanj je bil odlično načrtovan.

Želim vam uspešno delo še naprej in upam, da se na naslednjem kongresu že srečamo v živo!

Lep pozdrav, asist. Vida Šet, dr. med. 

Ker nas razmere zaradi epidemije postavljajo v nepredvidljive okoliščine, iskreno upamo, da smo na letošnem virtualnem srečanju uspeli s pomočjo inovativnih tehničnih rešitev in dinamičnih prijemov pričarati občutke dogodka v živo ter se že veselimo prihodnjih srečanj v živo.

Ob tej priložnosti vas vabimo k ogledu posnetkov predavanj in razprav ter se že veselimo prihodnjih dogodkov v živo.

Boris Krajačič, Matjaž Bunc in Kardioposvet tim

 

Napovednik dogodkov
  OBIŠČI SPLETNO MESTO SREČANJA PROGRAM V TOREK 15.6.2021...
več >
SPOŠTOVANE KOLEGICE IN KOLEGI!   Vabim vas, da se...
več >