Za pravilno delovanje spletna stran uporablja piškote. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo le teh.      

Novice

Simpozij MONS 2021 - oglejte si posnetke na spletni strani kongresa (21.01.2021 00:00)

Simpozij MONS 2021: oglejte si posnetke na spletni strani kongresa

Spoštovani prijatelji, sodelavci, kolegi

V preteklih letih je Društvo za širitev znanja in raziskovanje v medicini organiziralo že devet uspešnih strokovnih srečanj. Lanskoletna udeležba preko 350 udeležencev v živo in dodatno 180 udeležencev na spletu potrjuje, da ima srečanje svoje mesto v izobraževalnem procesu zdravnikov in zdravstvenih delavcev. V letošnjem letu uvajamo v klinično delo številne novosti v zdravljenju stabilne angine pektoris - kroničnega koronarnega sindroma. Izdali smo tudi posodobljeno zloženko.  

Jubilejno 10.  srečanje “MONS” z naslovom "Kronična koronarna bolezen (kronični koronarni sindrom) - znanje za vsakodnevno prakso"  je potekalo kot virtualno srečanje v PETEK, 15. JANUARJA 2021.

Spletnega kongresa se je letos udeležilo več kot 400 aktivnih udeležencev in veseli nas, da smo prejeli veliko zanimivih vprašanj. Ker zaradi časovne omejenosti ni bilo možno odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja, bomo odgovore objavili na spletni strani kongresa https://mons21.kardioposvet.si, ki je na voljo ob prijavi v portal Kardioposvet.si.

Mons 2021 - infografika

10. izdajo zloženke Obravnava bolnikov z boleznijo koronarnih arterij v vsakdanji klinični praksi lahko naročite neposredno pri podjetju Servier. Pošljite e-mail na e-naslov info.slovenija@servier.com in navedite poštni naslov, kamor naj vam pošljejo tiskani izvod najnovejše izdaje zloženke.

Vsi posnetki predavanj so na voljo na spletni strani kongresa

Odziv udeleženke virtualnega kongresa:

Spoštovani!

Pohvalila bi vrhunsko organizirano srečanje! Predavanja so bila zanimiva, predavatelji odlični, srečanje se je odvijalo tekoče in gladko. Navdušilo me je tudi virtualno okolje - iluzija avle s plakati in "premikanja" skozi prostore - skoraj kot da bi bili na dogodku v živo! Tudi sli.do-v videoprenos v komnbinaciji z možnostjo zastavljanja vprašanj je bil odlično načrtovan.

Želim vam uspešno delo še naprej in upam, da se na naslednjem kongresu že srečamo v živo!

Lep pozdrav, asist. Vida Šet, dr. med. 

Ker nas razmere zaradi epidemije postavljajo v nepredvidljive okoliščine, iskreno upamo, da smo na letošnem virtualnem srečanju uspeli s pomočjo inovativnih tehničnih rešitev in dinamičnih prijemov pričarati občutke dogodka v živo ter se že veselimo prihodnjih srečanj v živo.

Ob tej priložnosti vas vabimo k ogledu posnetkov predavanj in razprav ter se že veselimo prihodnjih dogodkov v živo.

Boris Krajačič, Matjaž Bunc in Kardioposvet tim

 

Napovednik dogodkov
Matej Makovec Vrednost saturacije s kisikom v možganih med karotidno...
več >
Simpozij MONS, 15.1.2021   (4 kred. točke) Spoštovani...
več >
eKongres:   NOVOSTI V KARDIOLOGIJI   (odprto do 31.01.2021)...
več >