Za pravilno delovanje spletna stran uporablja piškote. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo le teh.      

Novice

MONS'23 - Stabilna koronarna bolezen, znanje za vsakodnevno prakso XII. (12.10.2022 00:00)

MONS'23 (13.1.23)

Stabilna koronarna bolezen, Znanje za vsakodnevno prakso XII.: NEINVAZIVNO ZDRAVLJENJE STABILNE KORONARNE BOLEZNI

Leto je naokrog in v Društvu za širitev znanja in raziskovanje v medicini smo pripravili 12. zaporedno letno strokovno srečanje. Lanskoletna udeležba je bila kljub epidemiološkim razmeram rekordna, kar potrjuje, da ima srečanje svoje mesto v izobraževalnem procesu zdravnikov in zdravstvenih delavcev.

POSNETEK SREČANJA 

Dvanajsto zaporedno srečanje ("MONS") z naslovom Neinvazivno zdravljenje stabilne koronarne bolezni je potekalo med 11. in 13. januarjem 2023 v živo in v obliki hibridne konferenceTudi letošnje leto smo posodobili zgibanko z doktrinarnimi priporočili za zdravljenje bolnikov z stabilno koronarno boleznijo.

POVZETEK SREČANJA

Spremljevalni program:

  • Sreda 11.1.2023: Predstavitev knjižice z poenostavljenimi smernicami za vsakodnevno rabo, ki obravnavajo 12 kliničnih dejavnosti z opisom indikacij, izbora bolnikov, postokkov zdravljenja ter spremljanja bolnikov. Knjižica bo na voljo za uporabo pri vsakodnevnem delu v mesecu oktorbu 2022.

  • Četrtek, 12.1.2023: Srečanje mladi za mlade, ki bo namenjeno mladim zdravnikom, specializantom, mladim specialistom. Bo pa zanimivo za vse zdravnike. Vsebine bodo obravnavale optimalno obravnavo bolnikov z stabilno koronarno boleznijo, kako ukrepati ob zapletih in kdaj bolnika napotiti na dodatne diagnostične postopke.

  • Petek, 13.1.2023: Tradicionalna programska shema z novimi vsebinami in inovativnimi pristopi pri podajanju vsebin.

  • Satelitski simpoziji: poglej če hočeš: z 13.1.2023 bo možen ogled satelitov z aktualnimi vsebinami. Ogled bo možen še tri mesece po dogodku.

Srečanje je namenjeno vsem splošnim zdravnikom, zdravnikom družinske medicine in specialistom ter specializantom interne medicine, ki obravnavajo bolnike z boleznimi srca in ožilja. Vnovič bodo podrobno predstavljene novosti v obravnavi in zdravljenju kronične koronarne bolezni. Udeleženci bodo dobili napotke za sodobno in celovito zdravljenje bolnikov s kronično koronarno boleznijo ter posodobljeno zloženko. Vsi udeleženci srečanja pridobijo kreditne točke v skladu s Pravilnikom o zdravniških licencah.

Organizacijski in strokovni odbor srečanja vam zagotavljamo, da bo tudi letošnje srečanje zelo inovativno in zanimivo. 

Vabljeni k udeležbi.

Kotizacije ni.

Boris Krajačič, Matjaž Bunc in Kardioposvet tim

Napovednik dogodkov
OD DOMA DO DOMA'23 Koronarni bolnik od akutne faze (AKS) do kronične...
več >